DEM Parti Kocaeli adayları: Halkı sömüren anlayışa karşı tavır alın!

DEM Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Selda İlgöz Koçyiğit, AKP yönetimindeki belediyeye yönelik sorular yöneltti ve halkı bu anlayışa karşı tavır almaya çağırdı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kocaeli Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayları Hasan Özgüneş ve Selda İlgöz Kocayiğit, bir basın toplantısı ile kentteki sorunlara dikkat çekti. 

DEM Parti Kocaeli İl Örgütü’ndeki toplantıda Selda İlgöz Koçyiğit, 2004 yılından bu yana devam eden AKP yönetiminin Kocaeli'nin sorunlarını çözemediğini ve halkı sömüren bir anlayışla hareket ettiğini ifade etti. 

Artan sanayileşmeyle birlikte işsizlik oranlarının düşmediğini ve ekolojik sorunların giderek arttığını belirten Selda İlgöz Koçyiğit, belediyenin kadına yönelik şiddet konusunda yeterli adım atmadığını da vurguladı. 

Ayrıca, kentin deprem riskine karşı alınması gereken önlemlerin zamanında alınmadığını ve kentsel dönüşümün rant odaklı bir şekilde gerçekleştirildiğini dile getirdi. 

Selda İlgöz Koçyiğit, mevcut yönetimin şeffaf olmadığını ve halkın sorularına cevap vermediğini belirterek, halkı bu anlayışa karşı partilerine oy vermeye çağırdı.

Selda İlggöz Koçyiğit, “Halkımızı, kendisini sömüren, kendisini hiçleştiren, ekolojiyi güçleştiren, kadını hiçleştiren, gençliği, engelliyi, bir bütün olarak halk kitlelerini nesne gibi gören, bir sömürü malzemesi olarak gören bu iktidar anlayışına, bu belediyecilik anlayışına tavır alarak partimize oy vermelerini bekliyoruz” dedi.